2011. szeptember 27., kedd

ROCCOBAROCCO FEKETE ELEGÁNS RUHA, ÚJ CIMKÉVEL, 38 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció tárgya egy nagyon csinos és elegáns stretch ruha ROCCOBAROCCO.
A ruhát Andy Vajna Byblos Boutique-jában vásároltam, eredeti ára közel 100ezer forint volt. Egyetlen egyszer sem volt rajtam, sajnos kihíztam, vadonatúj, a cimke is rajta van.
Méret:
Tg 42, UK 28, EU 38
Ujjatlan, nagyon diszkrét ruha, a mellrész alatt finom strasszokkal diszített díszcsat. Slicc hátul. Testhez simuló, de bőven rugalmas az elasthan miatt. Hátán záródik cipzárral és a nyakán 2 kis kapoccsal. A kapcsok és cipzár végződése között egy kisebb kivágás is van. Térdig érő fazonja miatt nagyon szép alakot csinál. Melltartó nélkül is hordható, de akinek muszáj tud alávenni egyet.
Mellbősége: 80cm
Teljes hossza: 98cm
Anyaga: 95% Polyester, 5% Elasthan
Kérek minden kedves Érdeklődőt, hogy csak akkor licitáljon, amennyiben érti és értékeli a licit tárgyát. Kicsinyes és rosszindulatú megjegyzésektől kérem, kíméljenek meg!!!! Konkrétan a vásárlást segítő kérdésekre nagyon szívesen válaszolok, de a napokig elhúzódó, csámcsogó levelezésekre nem tudok időt szentelni.
Az aukció zárását követően 3 munkanapig áll módomban várni a vevő jelentkezésére, illetve a banki átutalás megkezdésére. Köszönöm szépen a megértést.
Személyes átvételre a III. kerületben van lehetőség. Amennyiben ez nem esne útba, kérlek, hogy válaszd az átutalás/postázás lehetőséget.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-13 22:57
. ROCCOBAROCCO FEKETE ELEGÁNS RUHA, ÚJ CIMKÉVEL, 38 - Jelenlegi ára: 1 Ft