2011. július 10., vasárnap

"Anti-horkolás Óra" Hivox SS 650

"Anti-horkolás Óra" Hivox SS 650:
Ajánlom itt Antischnarchuhr. Megvettem ezt május 2011, és természetesen biztosítjuk. Számla zárt (a 74,49 €). Én értékesítési ezt az órát, mert a férjem nem akarja ezt az órát ....
Íme a részletek:
Hivox SS-650-ellenes horkolás horkolás óra
Bosszantó horkolás és ez segít valamit? Aztán vásárolni Hivox anti-horkolás óra
Mi teszi az anti-horkolás Hivox órára?
Az anti-horkolás Óra "figyel" körül az egész idő alatt a közvetlen közelében hálófülke, és ha horkolás hallható. Itt egy algoritmust lehet, különbözőek horkolás és egyéb zavaró tényezők, mint például a televízió, a szellőztető rendszer, a rádió, vagy egy ketyegő óra.
Tudomásul Hivox horkolás, küld fény jel alján az óra tetején a bőr, ami serkenti az alvó személy megváltoztassa alvási helyzet - hasonlóan a "rázza" a párt, csak nem ébredt az alvó. Emiatt néhány másodpercig tartó impulzus értelmezni nagyon óvatosan (de állítható az intenzitás) lép érvénybe csak azután ismerkedési szakasz, amely eltarthat egy alvó magatartás és érzékenység az alvó néhány nap vagy néhány hét alatt - tehát érdemes " Maradjanak velünk. "
A gyártó szerint Hivox klinikailag tesztelt, azt eddig nem találtak megfelelő dokumentumokat német nyelven. Ezért van az egység néhány hónapig is széles körben használják a különböző helyzetekben - címkék, mint az éjszaka - tesztelt - és a fentiek szerint - ítélte annyira, hogy most ajánlatot üzletünkben is ..
Nagyon egyszerű üzembe helyezni, és végezze
Abszolút biztonságos (nem veszélyezteti származik a pulzus)
Azt veszi észre, rövid időn belül, nem több, hogy azt karját.
Ár: 50 EUR